Tag Manager:
top of page
IMG_7639.JPG

Over Ons

Where Art is made to be carried with you

Robin Palmen eigenaar Ink Panthers tattoo atelier beste tattooshop Nederland

September 2018 is waar dit avontuur begon.

Op zoek naar een geschikt pand voor ons tattoo atelier. We (Robin & Jennifer) waren samen op zoek naar een mooie werkomgeving waar Jennifer zich nog meer kon ontwikkelen in haar passie, de tattoo kunsten.

In December 2018 was het eindelijk zo ver. Na een zoektocht kwamen we uit in Echt, op de Bovenstestraat. We startte met weinig middelen, maar het lukte ons om in korte tijd en extra handen van Robin zijn ouders het voor elkaar te krijgen om het pand af te krijgen. Met geluk kregen we dit jaar nog de mogelijkheid voor onze eerste GGD keuring! En met succes, we mochten daarna direct open.

We zochten een plek waar iedereen gerespecteerd wordt. Artiesten die zich volledig kunnen focussen op hun eigen tattoo stijl en ontwikkeling. Maar ook dat klanten zo goed mogelijk advies krijgen voor hun nieuwe tattoo en zich op hun gemak voelen in ons atelier. 

Robin regelt alles voor de klanten & artiesten om dit ook te kunnen realiseren. Hij behandeld alle video calls & bespreek afspraken en adviseert de klant voor de best mogelijke tattoo binnen ons atelier. Op de achtergrond doet hij van alles zoals de gehele planning, inkoop, marketing, Social media, mail, etc. zodat alle artiesten zich enkel bezig hoeven te houden met het maken van een mooie nieuwe tattoo! 

Vanaf de start begonnen we meteen met een leuk en vast team met ieder ons eigen verhaal. Rocky, Quincy en Artur zijn er vanaf de start bij. Daniele, die we ooit hebben leren kennen op de  tattoo conventie in Amsterdam sloot zich snel aan als gastartiest uit Italië. Maar is hij inmiddels met zijn gezin gemigreerd om ons team als vaste artiest te versterken. Beau heeft sinds 2020 ook het team versterkt als eerst apprentice van Jennifer naar nu volwaardig artiest van Ink Panthers. 

Samen groeien we graag verder en hopen we nog veel meer mensen blij te mogen maken met een mooie tattoo. 

Team INK PANTHERS

bottom of page