Tag Manager:
top of page
IMG_7639.JPG

Over Ons

Where Art is made to be carried with you

September 2018 is waar dit avontuur begon.

Op zoek naar een geschikt pand voor ons tattoo atelier. We (Robin & Jennifer) waren samen op zoek naar een mooie werkomgeving waar Jennifer zich nog meer kon ontwikkelen in haar passie, de tattoo kunsten.

In December 2018 was het eindelijk zo ver. Na een zoektocht kwamen we uit in Echt, op de Bovenstestraat. We startte met weinig middelen, maar het lukte ons om in korte tijd en extra handen van Robin zijn ouders het voor elkaar te krijgen om het pand af te krijgen. Met geluk kregen we dit jaar nog de mogelijkheid voor onze eerste GGD keuring! En met succes, we mochten daarna direct open.

We zochten een plek waar iedereen gerespecteerd wordt. Artiesten die zich volledig kunnen focussen op hun eigen tattoo stijl en ontwikkeling. Maar ook dat klanten zo goed mogelijk advies krijgen voor hun nieuwe tattoo en zich op hun gemak voelen in ons atelier. 

Robin regelt alles voor de klanten & artiesten om dit ook te kunnen realiseren. Hij behandeld alle video calls & bespreek afspraken en adviseert de klant voor de best mogelijke tattoo binnen ons atelier. Op de achtergrond doet hij van alles zoals de gehele planning, inkoop, marketing, Social media, mail, etc. zodat alle artiesten zich enkel bezig hoeven te houden met het maken van een mooie nieuwe tattoo! 

Vanaf start begonnen we meteen met een leuk team. Naast ons zelf waren Quincy, Artur, Rocky & Ivan er vanaf de start bij. Beau is binnen ons atelier in de leer gegaan bij Jennifer en inmiddels 1 van onze volwaardige artiesten. Uiteindelijk is Ivan vanaf 2022 gestopt bij ons om zich volledig te kunnen richten op zijn eigen shop en reizen. Daniele ontmoette wij jaren terug eens op een tattoo conventie en komt uit Sardinië. Na een aantal keer guesten is Daniele ook een zeer fijne collega en vriend binnen ons team. Hij heeft zelfs inmiddels de stap genomen en is met zijn gezin volledig geëmigreerd om als voltijd artiest bij ons te kunnen werken!

Samen groeien we graag verder en hopen we nog veel meer mensen blij te mogen maken met een mooie tattoo. 

Team INK PANTHERS

bottom of page